Betalen bij dampstarter.nl

Iedereen moet natuurlijk betalen voor een product of service Wij werken met de PSP Mollie om alles zo snel en makkelijk mogelijk te laten verlopen. Wij bij dampstarter bieden veel manieren aan om uw online bestellingen zo snel en makkelijk mogelijk af te ronden.

Betalingsopties:

iDEAL online betalen via uw eigen bank!

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Dit is de meest gebruikte betaalmethode in Nederland, wij krijgen de bataling gelijk bijjen en uw bestelling word direct verwerkt en afgehandeld. Er zitten geen extra kosten verbonden aan het gebruik van iDeal!

Directe bankoverschrijving

Maak uw betaling direct over naar onze ING bankrekening.
Rekening nummer: (IBAN) NL81 INGB 0007 0565 73 (BIC) INGBNL2A<
tername van Dampstarter.
Gebruik uw Bestellingsnummer als betaalreferentie.
Uw bestelling wordt niet verzonden tot de betaling op onze rekening is bijgeschreven.

Zodra we uw betaling hebben ontvangen gaat uw bestelling in behandeling en wordt zo snel mogelijk afgehandeld en verstuurd. Vergeet bij de overschrijving niet het bestelnummer te zetten, anders weten wij niet bij welke bestelling de betaling hoort. Er zijn geen extra kosten verbonden aan het gebruik van betalen via directe bankoverschrijving.

AfterPay – Achteraf betalen (Nederland)

AfterPay voert voor Dampstarter.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht van AfterPay via de AfterPay App kunt inzien en betalen. Met de AfterPay App regel je dit veilig en heel eenvoudig op je smartphone. In de online omgeving MijnAfterPay kun jij jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Je kunt bij Dampstarter.nl achteraf betalen tot een bedrag van € 150 als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay dan kun je betalen tot een bedrag van € 250. Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk jouw bestelling betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

PayPal veilig online betalen of betaald worden!

Betaal uw bestelling met PayPal. Dit is de meest gebruikte betaalmethode wereldwijd, 100% veilig met kopersbescherming.U kunt betalen met uw creditcard als u geen PayPal account heeft.  Wij ontvangen uw betaling direct en uw bestelling wordt direct verwerkt en afgehandeld.

Bancontact/Mistercash

Bancontact/Mistercash is de meest gebruikte manier van betalen in België, deze optie is voor onze Belgische klanten. Betaal met Bancontact/Mistercash. Geen rekening houden met openingsuren. Geen wachtrijen aan de kassa. Koop wat u maar wilt, gewoon vanuit uw luie zetel! Bancontact maakt online betalen makkelijk. Gebruikt u deze betaalmethode, dan verwerken en versturen wij uw bestelling direct zonder wachten! Aan deze optie zijn geen extra kosten verbonden!

Sofortbanking

Betaal met Sofortbanking. SOFORT Banking is een internationale betaalmethode die direct betalen per bank mogelijk maakt. SOFORT Banking is beschikbaar in 11 landen, waaronder Duitsland, Engeland, Nederland, België, Frankrijk, Spanje. Als u voor deze optie kiest dan verwerken en versturen wij uw bestelling direct. Aan deze Sofortbanking optie zijn geen extra kosten verbonden

KBC/CBC-betaalknop

Via de KBC/CBC-betaalknop kunnen klanten van de KBC en CBC banken hun online aankopen eenvoudig betalen via hun vertrouwde online bankomgeving. De betaling wordt direct verwerkt. De KBC/CBC-betaalkop is een populaire betaalmethode in België

Belfius Direct Net

Via Belfius Direct Net kan je gratis 24u/24 via eender welke pc met internetverbinding in no time grote of kleine bedragen overschrijven, je rekeningen controleren en nog véél meer.

Dit zijn al onze betaalmethoden, als u vragen heeft over welke manier u heb beste kunt betalen of als er vragen zijn hoe deze opties te gebruiken kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Klik hier! of bel ons op +31-(0)30-7619772 van 10:00 tot 20:00 uur ma t/m za