E-liquid kopen

U bent op zoek naar een e-liquid en u wilt een e-liquid kopen, kunt u dit doen bij dampstarter. Wij verkopen verschillende merken e-liquid. Van goedkope tot zeer dure e-liquid en van Hoog PG tot Hoog VG gehalte en natuurlijk daar tussen in op 50/50 PG/VG gehalte. alle e-liquid is verkrijgbaar variërend van 0 mg tot en met 18 mg nicotine.

Dragon Vape E-liquid

Dragon Vape Forest Berry

 4.25

Dragon Vape Desert

Dragon Vape Jawbreaker

 4.25

Dragon Vape Desert

Dragon Vape Fruity Yoghurt

 4.25

Dragon Vape Desert

Dragon Vape Milkshake

 4.25

Wat is een e-liquid?

E-liquid is een vloeistof die met een e-sigaret gebruikt wordt. Deze e-liquid wordt verdampt in de coil (op het gloeispiraaltje met watten) die in een clearomizer of tankje zit. Zo krijgt u de damp die u inademd.

E-liquid bestaat uit een paar onderdelen.

U kunt VG liquid of PG e-liquid en een mengsel e-liquid van deze twee ingredienten hebben en dat e-liquid mengsel bestaat meestal uit slechts 4 ingrediënten, nicotine op PG of VG basis, smaakstoffen, en VG (plantaardige glycerine) en PG (propyleenglycol).

Colinss E-liquid

Colinss Empire Black

 2.95

Colinss E-liquid

Colinss Royal Green

 2.95

Colinss E-liquid

Colinss Magic Amber

 2.95

Colinss E-liquid

Colinss Royal Gold

 2.95

Wat is PG en VG?

PG = Propylene Glycol

Dit wordt in Nederland ook wel Propyleenglycol genoemt en dit bestandsdeel is door de World Health Organization als niet-schadelijk beoordeelt in kleine hoeveelheden en mag gebruikt worden in voeding en andere middelen zoals geneesmiddel en frisdrank. Kijk maar op het etiket en dan zal je PG vinden onder het E-nummer E1520. Veel mensen zien deze PG als het schadelijke onderdeel van een e-liquid, waarom weet ik niet, maar u ziet dat het echt in veel producten zit.

VG = Vegetable Glycerin

Deze VG word in Nederland Plantaardige Glycerine genoemt en dit middel wordt vooral gebruikt in voedingsmiddelen, verzorgingsproducten maar ook in bijvoorbeeld de rookmachines zoals ze die bij concerten enzo gebruiken. VG zit ook in een ijsje, als u ooit eens een raket koopt, kijk op de verpakking en dan zul je E-nummer E422 tegenkomen en dit is VG.

Charlie Noble Desert

Charlie Nobel Stroopwafel

 3.99

Charlie Noble e-liquid

Charlie Noble Shellback Slush

 3.99

Wat is beter Hoog PG of Hoog VG?

Wat een betere e-liquid is is moeilijk te zeggen. U moet echt zelf bepalen wat u lekker vind.

PG is de beste smaakdrager voor een e-liquid, deze PG geeft een E-liquid ook de kriebel in uw keel. Deze kriebel willen mensen vaak als ze overstappen van roken naar een e-sigaret.

VG geeft de damp en is wat milder en zachter voor uw keel. Daarom geven veel e-sigaret gebruikers hier de voorkeur aan. Ook is hierdoor een hoge VG e-liquid duurder, omdat er meer smaakstoffen aan toe moeten worden gevoegd.

Het een is niet slechter of beter het is echt zelf wat vind u lekkerder en als u meer e-liquid dampt vind u dit zelf uit.

Wel is het natuurlijk zo dat PG vloeibaarder is dan VG, dus als u een hogere  PG e-liquid gebruikt, zoals 70/30 of 50/50 PG/VG, deze makkelijk kan worden opgenomen in een coil. Uw coil zal dus minder snel dry-hits geven en er wordt gezegt dat een coil langer meegaat met een dunnere e-liquid.

Waar kunt u bij ons e-liquid kopen?

Gelukkig is Dampstarter een Online e-sigaret winkel en kunt u dus in heel Nederland E-liquid kopen bij ons. Vandaag e-liquid besteld zelfde dag verstuurd!

E-liquid met nicotine mag in Nederland in maximaal 10ml flesjes worden verkocht en dan moet het zijn gekeurd en aan de wetgevingsregels voldoen. De nicotine mag niet meer zijn als 20mg per flesje. E-liquid zonder nicotine mag wel in grotere flessen worden verkocht.

Bekijk hieronder al onze categorieen en merken e-liquid