E-liquid kopen bij Dampstarter?

U wilt een e-liquid kopen en u bent op zoek naar een goede en goedkope e-liquid, kunt u dit doen bij dampstarter uit Utrecht. Wij verkopen verschillende merken e-liquids. Van goedkope tot zeer dure e-liquid soorten en van Hoog PG tot Hoog VG gehalte en natuurlijk daar tussen in op 50/50 PG/VG gehalte. Alle e-liquid is verkrijgbaar variërend van 0 mg tot en met 18 mg nicotine. Een E-liquid kopen bij ons doet u makkelijk, snel en vanuit uw luie stoel.

Wat is e-liquid?

E-liquid is een vloeistof die met een e-sigaret gebruikt wordt. Deze e-liquid wordt verdampt in een coil (gloeispiraaltje met watten) die in een clearomizer of e-sigaret tankje zit. Zo krijgt u de damp die u inademd en roken nabootst.

Uit welke delen bestaat een e-liquid:

U kunt VG liquid of PG e-liquid en een gemengde e-liquid van deze twee ingredienten kopen en e-liquid bestaat meestal uit 4 ingrediënten, nicotine, smaakstoffen, en VG (plantaardige glycerine) en PG (propyleenglycol).

Wat is PG en VG?

U gaat een e-liquid kopen en dan staat er op een liquid doosje een VG en PG waarde. U vraagt zich af wat het betekend. U kunt het hieronder vinden.

PG = Propylene Glycol

PG wordt ook Propyleenglycol genoemt en deze PG is in een kleine hoeveelheid niet schadelijk en mag gebruikt worden in voeding en andere producten.  frisdranken en sommige geneesmiddelen gebruiken deze PG. U kan het vinden onder het E-nummer E1520.

VG = Vegetable Glycerin

Deze VG word ook Plantaardige Glycerine genoemt en dit product wordt vooral gebruikt in etenswaren, creme en shampoo, maar het bekenste voorwerp waarin VG gebruikt wordt is wel de rookmachines die concerten gebruiken. VG zit ook in ijsjes, VG is het E-nummer E422.

Wat is beter Hoog PG of Hoog VG?

Een e-liquid kopen met 100% VG, 30/70 PG/VG, 50/50 PG/VG of een 100% PG waarde? Elke waarde heeft zo zijn eigen specifieke voor en nadelen. Wat beter is voor u is moeilijk te zeggen. U moet echt zelf bepalen wat u lekker en wat u bevredigend vind.

Smaakdrager = PG:

PG is de smaakdrager voor een e-liquid, deze PG geeft een E-liquid ook de kriebel in uw keel. Deze kriebel willen mensen vaak als ze overstappen van roken naar een e-sigaret. Op deze manier kunt u het makkelijker volhouden.

Damp VG:

VG geeft de damp en is wat milder en zachter voor uw keel. Daarom geven veel e-sigaret gebruikers hier de voorkeur aan als ze een tijdje dampen. VG geeft minder smaak. Ook is hierdoor een hoge VG e-liquid vaak wat duurder, omdat er meer smaakstoffen aan toe moeten worden gevoegd.

Wel is het natuurlijk zo dat PG vloeibaarder is dan VG, dus als u een hogere  PG e-liquid gebruikt, zoals 70/30 of 50/50 PG/VG, deze makkelijker kan worden opgenomen in een coil. Uw coil zal dus minder snel dry-hits geven.

Het een is niet slechter of beter het is echt zelf wat vind u lekkerder en als u meer e-liquid dampt zult u zelf uitvinden wat voor u werkt en beter is.

Waar kunt u bij ons e-liquid kopen?

Dampstarter een Online e-sigaret webwinkel en kunt u dus in heel Nederland E-liquid kopen bij ons. Vandaag e-liquid besteld zelfde dag verstuurd!

E-liquid kopen met nicotine mag in Nederland in maximaal 10ml flesjes en dan moet het zijn gekeurd en aan de wetgevingsregels voldoen. De nicotine mag niet meer zijn als 20mg per flesje. E-liquid Kopen zonder nicotine mag wel in grotere flessen als 10ml, maar ook dit zal in Juli 2019 worden verboden.

E-liquid kopen met gratis verzending:

Een e-liquid kopen van dampstarter.nl. maandag tot woensdag voor 17:45 en donderdag en vrijdag voor 20:00 uur uw e-liquid kopen is dezelfde dag verstuurd met gratis verzending.