Bij Dampstarter.nl geloven wij in een goede klantenservice en willen u graag op alle fronten helpen met uw aankoop en aftersales. U kunt echt alles vragen en wij proberen op alle vragen een zo goed mogelijk antwoord te geven. Wij doen dit per telefoon, E-mail, en op facebook. Geen vraag is ons te gek of te moeilijk dus gewoon doen!!

Wilt u een e-mail naar de klantenservice van Dampstarter.nl sturen? Voor een snelle en correcte afhandeling vragen wij u dit formulier in te vullen. U kunt ook een e-mail sturen naar info@dampstarter.nl

Telefoon: Tel winkel: 030-7619772 | zie openingstijden winkel.
Email: E-mail adres is info@dampstarter.nl. of vul dit formulier in. Wij geven binnen 24 uur een reactie.

Postadres: Bent u op zoek naar het adres waar u uw retouren naartoe kunt sturen? Dit is het adres: Dampstarter Nederland De Clinckhoeff 10A 3402GB IJsselstein Nederland.

Klachten: Heeft u een klacht? Om deze klacht zo snel mogelijk op te kunnen lossen, adviseren wij u om ons een e-mail te sturen via dit formulier of op info@dampstarter.nl. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om uw klacht schriftelijk in te dienen. Voor een snelle en correcte afhandeling van uw klacht, vragen wij u vriendelijk om de onderstaande gegevens te vermelden: Ordernummer(s). Dit nummer vindt u in de de e-mails die u van ons heeft ontvangen, tussen de tekens [ en] uw naam, adres, woonplaats en uw klantnummer of bestelnummer.

U kunt uw klacht onder vermelding van de bovengenoemde gegevens opsturen naar: Dampstarter.nl T.a.v. Afdeling Klachten De Clinckhoeff 10a 3402GB IJsselstein Nederland Zodra uw klacht is ontvangen, sturen we u een ontvangstbevestiging. U ontvangt binnen 7 kalenderdagen na de ontvangstbevestiging telefonisch of via de e-mail een reactie.

Bedrijfsgegevens: Dampstarter.nl

  • De Clinckhoeff 10a 3402GB IJsselstein Nederland
  • Tel Winkel IJsselstein: 030-7619772 van 10:00 tot 18:00 uur (zie openeningstijden winkel)
  • E-mail: info@dampstarter.n
  • KvK-nummer:30222745
  • BTW-identificatienummer:NL002000300B88
  • ING Bank (IBAN) rekeningnummer: NL81 INGB 0007 0565 73 ter name van Dampstarter BIC: INGBNL2A