Retour Garantie

Retour  & Garantie

WAT TE DOEN BIJ ANNULEREN OF RETOURNEREN

U koopt een product en als het aankomt en u pakt het uit is het niet zoals u dacht. Dit gebeurd ons allemaal wel eens tegenwoordig. Is het product ongebruikt en onbeschadigt, dan kunt u het binnen 14 dagen na ontvangst (indien mogelijk in originele verpakking) retour sturen. U moet wel het retour formulier invullen en meesturen met het product dat u retour stuurt of email het formulier naar info@dampstarter.nl. Neem wel even eerst contact op met de klantenservice en meld dat u een retour zending stuurt, want als u het retour stuurt en het raakt verloren kunnen wij u niet helpen.

Contact opnemen met de klantenservice? Klik hier!

Download her retourformulier. Klik hier!

Annuleren

Het annuleren van een bestelling bij Dampstarter.nl is, zolang deze nog niet is verstuurd kostenloos.

Als u de bestelling annuleerd voordat deze verzonden is, dan wordt het geld aan u retour gestort. Hou er rekening mee dat alle transacties via onze betaalprovider Mollie verlopen. Mollie heeft 1 werkdag nodig om de tansacties te verwerken. U zult dan ook pas naar alle waarschijnlijkheid na de annulering of terugbetalings email, uw geld pas de volgende dag op uw rekening terug zien. In het weekend worden er geen retourbetalingen verwerkt, dus als u op vrijdag annuleerd zal u uw geld pas op maandag zien, annuleerd u in het weekend zal u dit pas op dinsdag op uw bank zien. Mocht u binnen 2 werkdagen na de annulerings email geen retour betaling ontvangen, neem dan gelijk contact met ons op!

Annuleert u de bestelling, nadat deze aan u verzonden is, dan dient u het pakket bij bezorging te weigeren.
Indien Dampstarter.nl reeds een betaling van u heeft ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending, aan u terugstorten.

Hou er rekening mee dat alle transacties via onze betaalprovider Mollie verlopen. Mollie heeft 1 werkdag nodig om de tansacties te verwerken. U zult dan ook naar alle waarschijnlijkheid na de annulering of terugbetalings email, uw geld pas de volgende dag op uw rekening terug zien. In het weekend worden er geen retourbetalingen verwerkt, dus als u op vrijdag annuleerd zal u uw geld pas op maandag zien, annuleerd u in het weekend zal u dit pas op dinsdag op uw bank zien. Mocht u binnen 2 werkdagen na de annulerings email geen retour betaling ontvangen, neem dan gelijk contact met ons op!

Heeft u een defect product ontvangen?

Wij verkopen e-sigaretten en de onderdelen hiervoor en het kan nu eenmaal wel eens gebeuren dat er in de fabriek iets niet goed in elkaar is gezet of dat een batterij niet goed werkt. Wij proberen dit snel op te lossen met u! Bel ons, dan kunnen wij vaak wel bepalen of iets echt niet werkt of dat er een ander probleem is. Neem altijd even contact op met onze klantenservice voordat u iets retour stuurt van dat u denkt dat kapot is er kan ook altijd een instelling verkeerd staan of iets los zitten.

Contact opnemen met de klantenservice? Klik hier!

Herroepingsrecht

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.
Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.Tevens kunt u gebruik maken van het Retourformulier.

Retourneren

Het product kan alleen compleet en onbeschadigd, liefst zoveel mogelijk in of met de originele verpakking. geretourneerd worden. Uitzondering hierbij zijn o.a. gepersonaliseerde producten/maatwerk en Artikelen met een zogenaamde DOA (Dead on arrival).
Deze producten kunnen niet retour als deze uit de orginele verpakking zijn geweest in verband met de hygiene zoals:

Mondstukjes (Driptips)
Clearomizers
Dampvloeistof
Nicotine ampullen
Coils

Natuurlijk houd u uw Herroepingsrecht op DOA producten die niet uit de orginele verpakking zijn geweest, en op DOA producten die duidelijk een fabrieksfout bevatten. Als er een fabrieksfout in zit moet u binnen 24 uur na ontvangen van het product contact opnemen.

Als u niet zeker bent neem dan contact op met de klantenservice.

Wilt u de gehele bestelling retourneren? Reeds in ontvangst genomen artikelen dient u terug te sturen naar onderstaand retouradres. Dampstarter.nl zal de gehele aankoopsom, inclusief de berekende verzendkosten aan u terugstorten.

De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening.

Ook bij het retourneren van een deel van uw bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening.
De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal aan u worden teruggestort. Verzendkosten worden in dat geval niet gerestitueerd.
Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk aan Dampstarter.nl kenbaar te worden gemaakt.
Gebruikt u hiervoor ons retourformulier of stuur ons een e-mail.
Vermeld u hierbij a.u.b. in ieder geval uw volledige naam en bestelnummer en de artikelen die u wenst te annuleren, ruilen of retourneren.
Ter verbetering van onze klantenservice zouden wij het op prijs stellen wanneer u ons de reden hiervan laat weten. U bent hier uiteraard conform de wet Koop op afstand niet toe verplicht. Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Klanten uit andere landen dan Nederland dienen tevens het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden.
Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan Dampstarter.nl heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen.
Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 5 dagen na de ontvangen retourzending aan u terugbetaald.

Retouradres:
Dampstarter.nl
Boomstede 433
3608BG Maarssen

Contact opnemen met de klantenservice? Klik hier!

Download her retourformulier. Klik hier!

Is het product kapot gegaan binnen de garantie?

Laat ons weten wat er mis is met uw product en we proberen het goed en snel op te lossen.

Als uw product kapot gaat binnen de garantie periode kunt u het retour sturen!

U moet wel altijd contact opnemen met de klantenservice! U kunt niet zomaar uw product opsturen. U kunt bij ons als het product kapot is en onder de garantie valt een retourbon aanvragen  (Dit gebeurd per email na contact per telefoon of email) dan kunt u het product in Nederland kostenloos retour sturen. U moet de bon zelf printen, op de doos plakken en het pakket afgeven bij het dichtsbijzijnde postnl servicepunt.

Let op: Dit geld alleen als er sprake is van een fabrieksfout. Niet voor een product dat verkeerd is ingesteld of door menselijke fouten niet goed werkt, dan moet u zelf de retourkosten naar ons en de kosten voor het terugzenden betalen.

Neem daarom eerst contact op met de klantenservice, vaak kunnen wij problemen via de telefoon of email bepalen en verhelpen.

Ook moet u bij het product als het een garantie geval betreft na contact met de klantenservice dit garantieformulier mee sturen.

Download garantieformulier hier!

Garantie termijnen zijn:

DOA:

Mondstukjes (Driptips)
Clearomizers
E-liquid
Nicotine ampullen
Coils
Aroma’s

Verder alle producten waar de tank of het mondstuk (driptip) aan vastzit, of producten waar u vloeistoffen in doet.

Garantie DOA betekent dat producten als ze eenmaal zijn uitgepakt voor hygiene redenen niet meer retour kunnen. Wel behoud u natuurlijk het herroepingsrecht op producten die niet zijn uitgepakt en gebruikt en deze kunt u 14 dagen na levering zonder reden retour sturen.
(wel aanmelden aub)

Garantie termijnen gaan in op de dag van aankoop.

Garantie 48 uur na levering:

Alle 18650, 26650, 18350 batterijen.

Op losse 18650, 26650, 18350 geven wij 48 uur na levering garantie. Check dus of uw batterij goed oplaad als u deze geleverd krijgt

Garantie 1 maand:

Alle e-sigaret accessoires (etui, lanyards, hoesjes, enz)

Deze producten hebben een garantie termijn van 1 maand vanaf de dag van aankoop. Garantie krijgt u alleen over fabricagefouten. Als uw product niet meer gerepareerd kan worden, dan vervangen wij deze door een nieuw product. Val, water of stootschade vallen niet onder fabrieksgarantie, als dit de werking van uw product verhinderd, geven wij geen garantie.

Batterijen die ingebouwd zitten zijn onderhevig aan slijtage en afname van de batterijduur is normaal. Wij geven geen garantie op afname van de batterijduur van een ingebouwde batterij.

Garantie 3 maanden:

E-sigaret Mod (Batterijhouder) met een externe batterij.
E-sigaret Mod (Batterijhouder) met interne batterij
Penmodel e-sigaret met interne batterij.

Deze producten hebben een fabrieksgarantie van 3 maanden vanaf de dag van aankoop. Garantie krijgt u alleen over fabricagefouten. Als uw product niet meer gerepareerd kan worden, dan vervangen wij deze door een nieuw product. Val, water of stootschade vallen niet onder fabrieksgarantie, als dit de werking van uw product verhinderd, geven wij geen garantie.

Batterijen die ingebouwd zitten zijn onderhevig aan slijtage en afname van de batterijduur is normaal. Wij geven geen garantie op afname van de batterijduur van een ingebouwde batterij.

Als u een e-sigaret startset koopt gelden de zelfde garantie bepalingen als hierboven aangegeven voor de artikelen die in de starterset zitten.

Weet u het niet zeker waar uw product onder valt, neem dan contact op met de klantenservice!