Garantie

Laat ons weten wat er mis is met uw product en we proberen het goed en snel op te lossen.

Om gebruik te maken van uw garantie, dient u altijd het garantiecertificaat of serienummer op de doos te bewaren deze wordt standaard meegeleverd bij de aanschaf van een nieuw product.  Helaas kunnen wij zonder dit certificaat of serienummer geen garantie’s afhandelen. Mocht er geen certificaat of serienummer op het product aanwezig zijn, zet dit dan op het garantie formulier.

Als uw product kapot gaat binnen de garantie periode kunt u het retour sturen!

U moet wel altijd contact opnemen met de klantenservice! U kunt niet zomaar uw product opsturen. U kunt bij ons als het product kapot is en onder de garantie valt een retourbon aanvragen  (Dit gebeurd na contact per telefoon of email) dan kunt u het product in Nederland kostenloos retour sturen. U moet de bon zelf printen, op de doos plakken en het pakket afgeven bij het dichtsbijzijnde postnl servicepunt.

Let op: Dit geld alleen als er sprake is van een fabrieksfout. Niet voor een product dat verkeerd is ingesteld of door menselijke fouten niet goed werkt, dan moet u zelf de retourkosten naar ons en de kosten voor het terugzenden betalen.

Neem daarom eerst contact op met de klantenservice, vaak kunnen wij problemen via de telefoon of email bepalen en verhelpen.

Ook moet u bij het product als het een garantie geval betreft na contact met de klantenservice dit garantieformulier mee sturen.

Download garantieformulier hier!

Met uitzondering van de hieronder genoemde uitzonderingen krijgt u op alle producten 12 maanden garantie (dit kan per product verschillen). Deze garantie doet geen afbreuk aan de wettelijke rechten aangaande garantie en conformiteit.

Garantie termijnen zijn:

DOA:

Mondstukjes (Driptips)
Clearomizers/RDA/RTA enz.
E-liquid
Nicotine ampullen
Coils
Aroma’s

Verder alle producten waar de tank of het mondstuk (driptip) aan vastzit, of producten waar u vloeistoffen in doet of in aanraking komen met uw mond.

Alle E-Liquids en Aroma’s die worden verkocht door Dampstarter.nl worden onder strenge kwaliteitscontroles geproduceerd in diverse landen en zijn met zorg door ons gekozen en opgenomen in ons assortiment. Mocht u van mening zijn dat u toch een e-liquid heeft ontvangen die niet voldoet aan de verwachte kwaliteitseisen, dan kunt u de e-liquid retour sturen en gaan wij deze E-Liquid zelf testen. Indien blijkt dat er een probleem met de e-liquid is, dan zullen wij deze e-liquid vervangen.

Wanneer u de smaak niet lekker vind, kunt u de eLiquid niet ruilen, smaak is immers erg persoonlijk en valt niet over te twisten.

Garantie DOA betekent dat producten als ze eenmaal zijn uitgepakt voor hygiene redenen niet meer retour kunnen. Wel behoud u natuurlijk het herroepingsrecht op producten die niet zijn uitgepakt en gebruikt en deze kunt u 14 dagen na levering zonder reden retour sturen.
(wel aanmelden aub)

Atomizers, clearomizers, Mods, penmodel e-sigaret ingebouwde batterij ( alle batterijhouders) en batterijen zijn verbruiksartikelen en gaan ook bij normaal gebruik na een bepaalde tijd defect (veelvuldig draaien, knijpen, vullen, vuren en algemeen gebruik) en hebben daarom geen garantietermijn van 12 maanden. Indien een atomizer of clearomizer bij ontvangst niet blijkt te werken dan kunt u deze retour zenden en wordt het artikel kosteloos vervangen.

Garantie 1 maand:

Alle e-sigaret accessoires (etui, lanyards, hoesjes, oplaadkabels enz )

Deze producten hebben een garantie termijn van 1 maand vanaf de dag van aankoop. Garantie krijgt u alleen over fabricagefouten. Als uw product niet meer gerepareerd kan worden, dan vervangen wij deze door een nieuw product. Val, water of stootschade vallen niet onder fabrieksgarantie, als dit de werking van uw product verhinderd, geven wij geen garantie. Na 1 maand gebruikt te zijn is een e-sigaret accessoire niet per definitie defect en kan veel langer meegaan.

Batterijen die ingebouwd zitten zijn onderhevig aan slijtage en afname van de batterijduur is normaal. Wij geven geen garantie op afname van de batterijduur van een ingebouwde batterij.

Garantie 2 maanden:

Alle 18650, 26650, 18350 batterijen.

Op losse 18650, 26650, 18350 geven wij 2 maanden na levering garantie. Check dus of uw batterij goed oplaad als u deze geleverd krijgt

Op alle geleverde batterijen zit een garantietermijn van 2 maanden. Bij normaal gebruik kan je een batterij meer dan 300 keer opladen. Na 300 keer opgeladen te zijn is een batterij niet per definitie defect, maar zal de batterijcapaciteit wel snel afnemen. Het is overigens normaal dat de capaciteit van een batterij gedurende de levensduur afneemt, dit valt niet onder de garantie.

Garantie 3 maanden:

E-sigaret Mod (Batterijhouder) met een externe batterij.
E-sigaret Mod (Batterijhouder) met interne batterij
Penmodel e-sigaret met interne batterij.

Deze producten hebben een fabrieksgarantie van 3 maanden vanaf de dag van levering. Garantie krijgt u alleen over fabricagefouten. Als uw product niet meer gerepareerd kan worden, dan vervangen wij deze door een nieuw product. Val, water, E-liquid, stootschade of schade aan de USB poort of Stekker vallen niet onder fabrieksgarantie, als dit de werking van uw product verhinderd, geven wij geen garantie. Na 3 maanden gebruikt te zijn is een MOD of Penmodel e-sigaret niet per definitie defect en kan veel langer meegaan.

Let Op: Upgraden en firmware updates vallen niet onder de garantie.

Batterijen die ingebouwd zitten zijn onderhevig aan slijtage en afname van de batterijduur is normaal. Wij geven geen garantie op afname van de batterijduur van een ingebouwde batterij.

Garantie 12 maanden:

Digitale Opladers

Deze producten hebben een fabrieksgarantie van 12 maanden vanaf de dag van levering. Garantie krijgt u alleen over fabricagefouten. Als uw product niet meer gerepareerd kan worden, dan vervangen wij deze door een nieuw product. Val, water, E-liquid of stootschade, schade aan de USB poort of Stekker vallen niet onder fabrieksgarantie, als dit de werking van uw product verhinderd, geven wij geen garantie. Na 12 maanden gebruikt te zijn is een digitale oplader niet per definitie defect. en kan nog veel langer meegaan.

Als u een e-sigaret startset koopt gelden de zelfde garantie bepalingen als hierboven aangegeven voor de artikelen die in de starterset zitten.

Weet u het niet zeker waar uw product onder valt, neem dan contact op met de klantenservice!