Eleaf iStick Pico 75w kit

 47.95

Wissen

Optioneel: Coils Melo 3 mini

Optioneel: 18650 Batterij

Eleaf iStick Pico 75w kit

De Eleaf iStick Pico 75w kit bestaat uit de Eleaf iStick Pico Mod met een 75W maximaal vermogen in combinatie met de Eleaf Melo 3 mini clearomizer van 2ml. Verder zit in de doos een EC coil 0.3 Ohm (vooraf geïnstalleerd), een EC coil 0.5 Ohm, een oplaad/upgrade kabel, een reserveglas voor de Melo 3 mini clearomizer, een set reserve onderdelen, een setje 0-ringen en een gebruikershandleiding. De Eleaf Pico 75W MOD heeft een afmeting van 45mm × 23mm × 70 mm. De Pico van Eleaf werkt op een enkele 18650 batterij (Batterij niet inbegrepen).

Specificaties:

Instellingen: VW, TC-Ni, TC-Ti, TC-SS, TCR en Bypass.
Temperatuurcontrole Ni, SS en Ti
Enkele 18650 batterij Mod (Batterij niet inbegrepen)
75W vermogen
Temperatuur controle met TCR functie
OLED display
Geveerde 510 aansluiting
Beveiliging tegen kortsluiting
Beveiliging tegen overladen

Inhoud doos:

Eleaf iStick Pico 75w mod
Eleaf Melo 3 clearomizer
1 x EC coil 0.3 Ohm
1 x EC coil 0.5 Ohm
1 x USB kabel
1 x gebruikershandleiding

In Verband met de wetgeving tpd2 en het reclame verbod op tabaksartikelen mogen we bij onze producten niet meer dan een summiere opsomming geven van de inhoud van de verpakking van deze Eleaf iStick Pico 75w kit.

Wij zetten wel de technische specificaties neer voor een veilig gebruik ter bescherming van de consument in kader van het warenwetsbesluit algemene productveiligheid.

Mocht u meer vragen hebben over het product neem dan contact op met de klantenservice

 

Kleur

Zilver, Roze, Zwart, Brushed Silver, Grijs, Geheel Zwart, Wit, White Bronze, Jet Black Bronze, Hout, Red Crackle, Zwart/Zilver, Dazzling ( Rainbow)